keskiviikko 6. elokuuta 2014

Paholaisenhillo

Turhaan sitä julkista terveydenhuoltoa haukutaan, sieltä saa reseptit niin moneen tarkoitukseen... Sairaalassa ollessa tuli hoitajan kanssa puheeksi ruuanlaitto ja muutamia reseptejäkin tuli vaihdettua. Tässä nyt yksi niistä paholaisenhillo. Sopivan makea mutta ytyäkin riittää. Hyvää broilerin ja possun lihan kanssa ja sopii hampurilaistenkin kanssa.



800 g tomaattimurskaa
400 g pun. paprikaa
2-4 pun.chiliä
6-8 valkosipulia
1 tl suolaa
1 tl mustapippurirouhetta
2 tl oreganoa

Sekoita aineet keskenään ja keitä 30-40 minuuttia miedolla lämmöllä.

1/2 dl etikkaa
1 pkt hillo-marmeladisokeria

Lisää etikka ja sokeri ja keitä vielä viisi minuuttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti