tiistai 26. elokuuta 2014

Jätti hampurilaiset

Hampurilaiset on meilläkin niin kun varmaan monessa muussakin perheessä lasten suosikkeja. Tällä kertaa lähdin tekemään hamppareita enemmänkin aikuisten toiveita huomioiden kun lasten. Täytteeksi tein hapankaalista salaatin ja tomaatti-sipuli salaatin. Mummu leipoi sämpylät ja pyysin häneltä vähän isompia kuin aiemmin.



Hapankaalisalaatti

rasia hapankaalia
1/2 dl siirappia
1 prk ranskankermaa

Laitoin kaikki aineet pannulle ja annoin hautua miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Salaatti sai jäähtyä ennen hamppareitten täyttöä.

Tomaatti-sipuli salaatti

2 tomaattia
pieni sipuli
punaviinietikkaa

Pilkoin tomaatit ja sipulit pieniksi ja lorautin sekaan vähän punaviinietikkaa. Annoin seistä jääkaapissa maustumassa muutaman tunnin.

Paistoin hampurilaisiin jauhelihapihvejä. Sekoitin jauhelihan sekaan pilkottua pekonia paketin. Paistaessa ripottelin pihvien päälle suolaa ja mustaapippuria.

Lisäksi laitoimme hampurilaisiin salaattia, cheddar juustoa ja kirsikka ketsuppia.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti