lauantai 7. kesäkuuta 2014

Feta-tomaattipiirakka

Kasvihuoneessa basilika kasvanut jo niin että vihdoinkin pääsee sitä käyttämään. Suolaiset piirakat ovat helppoja tehdä ja niitä voi muokata oman mielensä mukaan. Tällä kertaa lähdin basilikasta liikkeelle ja siihenhän sopii hyvin tomaatti ja fetajuusto.


Pohja
200 g voita
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
suolaa
2 rkl vettä

Täyte
2 kanamunaa
2 dl kermaa
1 prk salaattijuustoa
kirsikkatomaatteja
aurinkokuivattujatomaatteja
mustapippurirouhetta
juustoraastetta

Valmistin pohjan ja esipaistoin sitä noin 10 minuuttia 200 asteessa. Yhdistin sillä aikaa täytteen aineet keskenään ja kaadoin esipaistetun pohjan päälle, pinnalle ripottelin viellä vähän juustoraastetta. Paistoin 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti